Suntem aici pentru a te ajuta să descoperi resursele interioare de care ai nevoie pentru a trăi în acord cu tine și cu ceilalți.

Ce ne caracterizează

Umanitatea
Resursele necesare pentru a trăi în acord
Servicii bazate pe principii
Unicitatea
Relația de ajutor
Confidențialitatea

Umanitatea pe care o împărtășim cu restul lumii

Urmărim sprijinirea persoanei de a ajunge la o trăire (spirituală și emoțională) liberă, la o atitudine autentică și un comportament responsabil față de sine și de ceilalți.

Servicii bazate pe principii

Serviciile psihologice oferite sunt fundamentate pe câteva principii:
  • Principiul validării științifice
  • Unicitatea lumii interioare
  • Importanța majoră a relației de ajutor
  • Confidențialitate
Unicitatea lumii interioare

Relația de ajutor

Preocuparea noastră este  să oferim un tip de relație astfel încât cealaltă persoană să descopere în sine capacitatea de a folosi această relație în scopul creșterii, schimbării și dezvoltării personale. Credem că schimbarea se produce prin intermediul experiențelor din contextul unei relații.

Nu putem fi de ajutor unei persoane într-o manieră critică sau bazată pe evaluări morale. Relația care am constatat că este utilă e caracterizată de autenticitate, un fel de transparență din partea noastră, în care sentimentele reale sunt vizibile; de acceptare, apreciere caldă a celuilalt ca persoană cu valoare proprie necondiționată, indiferent care i-ar fi situația, comportamentul sau sentimentele.

Ne bazăm  pe o profundă înțelegere empatică, ce ne permite să  vedem persoana prin lumea proprie,  prin ochii săi. Doar când  înțelegem sentimentele și gândurile, doar  când le vedem așa cum le vede și celălalt, și le acceptăm, se va simți cu adevărat liber să exploreze toate locurile, de multe ori ascunse, ale experienței sale interioare.Confidențialitate

Protejăm datele de identificare ale clienților și serviciilor oferite. Prevederile GDPR, codul de etică și deontologie profesională sunt esențiale în activitățile noastre.

Înțelegem  dificultatea cererii de ajutor și a implicării într-un proces terapeutic. Psihoterapia reprezintă un demers introspectiv, curajos și profund umanist. E bine să știți că psihologul, psihiatrul, asemenea vouă, a parcurs  aceleași distanțe în drumul către sine.

Avem convingerea că psihoterapia ne dă șansa unei existențe examinate, dar și împlinite.

Modul nostru de lucru

Centru psihologic are o experiență de 19 de ani în psihoterapie, testare psihologică, evaluare psihodiagnostică clinică, însoțire analitic-existențială și dezvoltare personală.
Ne bazăm pe formarea profesională, experiența vastă, cercetarea și binențeles pe formarea continuă.

Avem acreditare din partea Institutului de Psihoterapie Victor Frankl din Viena, a Societății de Analiză existențială și Logoterapie, a Asociației de Psihoterapie Adleriană.
Avem puncte de lucru în două clinici medicale renumite din Arad și Timișoara, contracte de colaborare cu mai multe cabinete medicale din diferite specialități.
Pentru o abordare atentă și rezolvarea corectă a cazurilor, echipa de psihologi clinicieni și psihoterapeuți lucrează împreună cu medici profesioniști psihiatri și neurologi.

Vrei să afli mai multe informații?

Contactează-ne pentru a ne pune întrebări sau pentru a-ți face o programare.